MAKEN – Platform Cult Dealer Enzo – persoonlijke, zakelijke en ideeën incubeter

Toen ik 2010 naar Utrecht terugkeerde, had ik maar een doel: een laagdrempelige plek creëren die mensen in staat zou stellen hun beste zelf te worden. Eene vereeniging voor menschen die niet bij eene vereeniging wilden horen, stond in het manifest van Cult Dealer Enzo. Lees in deze sharing failures-blog het oprichtingsverhaal van Cult Dealer Enzo. Cult Dealer Enzo stelde me in staat mijn dromen na te jagen eerst onder mijn alter ego Caterina von Cult en later op eigen titel.

Dit platform dat door TED bestempeld werd als Personal, Business and Ideas Incubator, werd in 2013 een stichting dat jaarlijks Cultfest organiseert en geheel zelf redzaam creatieven uit heel Utrecht verenigt.

In de zomer van 2014 droeg ik de leiding over aan een nieuwe directie. Ondanks het feit dat hun paden nog geen jaar later scheidden, inspireren de bijna 1000 cultjunkies me nog dagelijks met hun eigen projecten, analoog én digitaal.

 

cde07

website – http://cultdealerenzo.nl/