OVER

 

Toen

Als geboren en getogen Utrechtse, heb ik het ooit gewaagd mijn heil buiten de landsgrenzen te zoeken. Na mijn studies Rechten en Filmwetenschappen afgerond te hebben, vertrok ik spontaan en wakkerde door vier jaar wonen, werken en reizen in Europa, Zuid-Amerika en Azië wereldburgerschap aan. Een epische ervaring, die niet alleen mijn blik en hart geopend heeft, maar die me ambitieus en met een missie terugstuurde naar mijn geboorteland.

 

Nu

Want hier is het waar ik het verschil wil maken: door mijn eigen kennis, kracht en middelen in mensen te steken. Met het volste vertrouwen dat de hieruit voortvloeiende kracht hun organisaties, bedrijven, programma’s, overheden, families en andere zowel zakelijke als persoonlijke relaties zal laten bloeien.

De wens om te creëren zit in de aard van het beestje: daar waar ruimte is, bouw ik het liefst in samenwerking met anderen nieuwe perspectieven. Dit zijn zowel langetermijnprojecten als dagprogramma’s, masterclasses en guerrilla concepten. Zo richtte ik creatief platform Cult Dealer Enzo op, organiseerde werfkelderfestival Cultfest, ontwerp curricula, train teams, geef lezingen voor innovatieve partijen en geef communities vorm. Samen met mijn muse Gijs run ik het lekkerste boekhoudkantoor voor zzp’ers: The Bookie.

 

Future (truth)

Ogenschijnlijk verschillend, maar bewust én onbewust dragen ze allemaal bij aan een goedgewortelde verandering. De basis is hetzelfde: door individuen bewust te maken van hun authentieke kracht geloof ik dat we betrokken kunnen zijn en individueel of gezamenlijk de olievlek van de betere wereld kunnen vergroten. Zo maken we van 1 en 1 geen 2, maar 11!