Jansbrugkelder – een van de mooiste plekjes in Utrecht te huur

Geboren aan de Oudegracht was als kind de werf voor mij verboden terrein: onder de trappen sliepen zwevers, het vuil werd aan de werven opgehaald, in de kelders huisden ratten en in het water zou ik tetanus oplopen.

800px-Koning_David_Jeanot_Bürgi_Oudegracht_Utrecht_14

Toch had het iets magisch. De consoles onder de lantaarns waarop naakte dames parmantig hun borstjes toonden, de eendjes in de zon, de vrolijke mensen in waterfietsen, de geheime kelders waarin dingen gebeurden die waarschijnlijk het daglicht niet konden verdragen.

Nu bleek juist de tweede alinea van dit stuk veel dichter bij mijn magische waarheid te liggen dan de gruwelijkheden waarmee de buren mij bang maakten, dus toen ik in 2009 na vier jaar reizen terugkeerde naar Utrecht, huurde ik meteen de kelder van de Jansbrug: een kleine intieme ruimte dat als een veilige baarmoeder geboorte gaf aan de wildste plannen en mij nog dagelijks inspireert.

Nu zes jaar later in de Jansbrugkelder ook te huur voor andere plannen: because sharing is caring. Dus ben je op zoek naar spannende vergaderruimte, mooie plek voor een receptie of teambuilding dag, kijk dan eens op de onderstaande site.

jansbrugkelder

website – http://jansbrugkelder.nl/